Magische magneet….

Herken je dat, zo’n moment dat alles lijkt te kloppen? Dat je lekker in het avondzonnetje met een paar vriendinnen op een nieuwe verrassende plek aan het genieten bent van een drankje. Dat je bijna verwonderd om je heen blijft kijken en geneigd bent om wel tien keer te zeggen; wat zitten we hier toch leuk, wat een geweldige plek en prachtige avond en wat hebben we het goed samen……..MAGISCH!

Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken en buiten

Vast wel! En toch zijn we geneigd om de negatieve gebeurtenissen, dingen die niet lijken te lukken, uit te vergroten. Dat je een rotdag had omdat de trein niet reed, jij daardoor te laat op je afspraak was en ook nog zeiknat van de regen. Daar kun je s’ avonds nog last van hebben toch?

En het goede nieuws is: Dat kan anders! Net als je oefeningen kunt doen voor je fysieke welzijn kun je dat ook voor je MIND doen.

Dus vandaar de challenge MAGISCHE MAGNEET:

· Houd eens een lijstje bij met van deze magische momenten. Schrijf het op of maak er een foto van. Deed ik ook van mijn moment; dat etiket van de wijn en dan die caravan….

· En kijk dan vervolgens eens wat dat moment zo bijzonder voor je maakte. Zijn het de mensen om je heen? Is het een prestatie waar je trots op was? Was het de tijd die je even echt aan jezelf kon besteden? Alles is goed.

· Hoe zou je je meer bewust kunnen worden van deze momenten, er meer van kunnen genieten of er zelfs meer van kunnen creëren in je leven

 

Het mooie is dat wanneer je dit soort momenten bewuster beleeft,

de magie van kleine momenten groter lijkt te worden,

langer blijft hangen en als vanzelf nieuwe magie aantrekt.

 

Laat de magische magneet voor je werken!